Bryd fri af gamle mønstre og overbevisninger

Bryd gamle mønstre

Måske ved du det allerede, men hvis ikke, så vil det nok overraske dig at høre, at omtrent 95% af din adfærd og dine tanker er styret af vaner og automatiserede handlinger, tanker og overbevisninger. Det betyder, at du det meste af tiden kører på ”autopilot”. Du lever med andre ord din programmering.

De fleste automatiserede funktioner er til gavn for os. Således er det fx en fordel, at vi ikke skal bruge energi på bevidst at styre vores hjertes slag eller tænke over, hvordan vi binder et snørebånd eller går op ad en trappe. Vaner giver tryghed og er ressourcebesparende. Din tandbørste står med al sandsynlighed det samme sted på badeværelset, som den har stået, siden du flyttede ind – og du starter sikkert med den samme tand, når du børster tænder. På den måde sparer du tid og energi ved ikke at skulle finde tandbørsten et nyt sted hver dag – og det er ren rutine at få børstet alle tænderne. Din underbevidsthed arbejder døgnet rundt for at opfylde dine behov og sørge for, at du overlever – men den gør det ikke altid på en hensigtsmæssig måde!

Indimellem får vi dannet en automatisering, som er begrænsende eller negativ. Det kan være en begrænsende overbevisning eller negativ tanke omkring os selv og vores formåen eller værd – eller det kan være en følelse som fx angst. Begge dele spænder ben og bremser os i at leve fuldt ud. Medmindre du lærer – eller bevidst vælger noget andet, vil du ”sidde fast” i gamle tanke- og handlemønstre og gentage dem igen og igen.

Tanker er sindets sprog

Du har mellem 60 og 70.000 tanker om dagen. De fleste af dem styrer du ikke selv. Og hvis hovedparten af de automatiske tanker – ”pladen der kører i dit hoved” – er negative, nedsættende eller bekymringstanker – så er du godt i gang med at programmere dig selv til fiasko, selvbebrejdelse, lavt selvværd, stress, angst og mange andre unødvendige udfordringer.

Følelser er kroppens sprog. De fleste af os har nogle faste grundfølelser, som underbevidstheden gør alt, hvad den kan, for at holde status quo. Hvis du er vokset op med bekymring og angst, er det velkendt og (selvom det lyder skørt) trygt. Ligeledes har vi alle det, der kaldes trickere. Altså ting, vi oplever med vores sanser, som påvirker os enten negativt eller positivt. Er du bange for edderkopper, kan synet af en få din krop til at bævre af angst – også selvom du rent intellektuelt godt ved, at den ikke er farlig. Modsat kan duften af nybagte boller få en følelse af glæde til at strømme gennem dig – medmindre din underbevidsthed kobler netop nybagte boller med noget negativt.

Den gode ”nyhed” er, at disse automatiserede programmer kan omprogrammeres. Gennem hypnose kan vi ”afinstallere” gamle, uhensigtsmæssige overbevisninger og tanker og installere nye, positive. Negative følelser og trickere kan ligeledes deaktiveres, så du kan være tryg – også når du ser en edderkop.

Det behøver ikke være svært – faktisk siger mange af mine klienter: ”Tænk at det kunne være så nemt.”

Vil du bryde gamle mønstre?

Kontakt mig i dag

Bjerrum -Hypnose

CVR: 39580470

Dine kontaktoplysninger anvendes alene af mig til at kontakte dig. De deles ikke med tredjepart. Oplysningerne slettes efter endt kontakt.

Der kan betales med MobilePay (nr. 79305)

Ring eller skriv til mig for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig.

Mail tjekkes typisk en gang dagligt, ønsker man hurtigt svar så ring eller send en sms. Jeg tilbyder også online sessioner.