Om mig

Jeg hedder Linea Bjerrum Nielsen, og det er mig, du møder hos Bjerrum-Hypnose


Jeg hedder Linea Bjerrum Nielsen, og det er mig, du møder hos Bjerrum-Hypnose
Jeg er både forfatter og hypnotisør, og har siden starten af 2017 arbejdet med at hjælpe mennesker til at slippe deres angst og fobier gennem hypnose.

Oprindeligt er jeg uddannet socialpædagog med en overbygning som sprogvejleder. Både privat og gennem mit mangeårige pædagogiske arbejde har jeg hjulpet børn og voksne med at få et bedre liv. Arbejdet som pædagog og sprogkonsulent har lært mig utroligt meget om livets facetter og kunsten at være menneske.

Disse professionelle erfaringer har naturligvis været med til at farve mit eget liv, og jeg drager stor nytte af dem i min hverdag i klinikken.

Hjemme har jeg et par pragtfulde og næsten flyvefærdige unge mennesker, som har beriget mit liv siden den ældste meldte sin ankomst i 2001. Jeg er gift med en kærlig og ærlig mand, som heldigvis også er børnenes far. Husstanden rummer desuden en håndfuld firbenede venner.

Når jeg ikke er i klinikken eller skriver på mit næste manus, elsker jeg at dyrke yoga og rejse med min familie.

Bjerrum -Hypnose

CVR: 39580470

Dine kontaktoplysninger anvendes alene af mig til at kontakte dig. De deles ikke med tredjepart. Oplysningerne slettes efter endt kontakt.

Der kan betales med MobilePay (nr. 79305)

Ring eller skriv til mig for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig.

Mail tjekkes typisk en gang dagligt, ønsker man hurtigt svar så ring eller send en sms. Jeg tilbyder også online sessioner.